Organizace MAS Vladař o.p.s.

Místní akční skupina Vladař

Území MAS Vladař

K tématu: Místní akční skupina Vladař Operační program zaměstnanost
Aktuality:

Dobrá práce v obci

Jste zaměstnavatelé, sociální pracovníci v přímé péči, místním aktéři na obecní úrovni, realizátoři a tvůrci projektů a další lidé či subjektům, které se pohybují v oblasti zaměstnávání obtížně uplatnitelných uchazečů?
Pak právě pro Vás je web, který nabízí přehled nástrojů na podporu zaměstnávání obtížně uplatnitelných osob, které jsou propojeny s ukázkami inspirativních praxí v této oblasti.


Můžete jej využít jako zdroj praktických informací, odborných znalostí i inspirace pro zaměstnávání dlouhodobě nezaměstnaných či jinak znevýhodněných osob.

Na stránkách lze najít souhrn nástrojů aktivní politiky zaměstnanosti ČR i jiných, jejich popis a praktická doporučení k jejich zavádění. Nástroje jsou filtrovány podle zaměření uživatele a jeho potřeb, a také je lze zobrazit jako prostý seznam. K většině nástrojů je připojena „inspirace", neboli příběh zajímavé praxe, který ilustruje jejich využití. Web dále obsahuje užitečné odkazy na zdroje prakticky (formuláře, metodiky) nebo odborně prohlubující téma (studie, oborové organizace apod.).

web naleznete zde: http://zamestnavam.pracevobci.cz

Galerie :

Článek vyšel : 22.11.2019